Herintredersdag / Clubwedstrijd 3

zondag 26 mei 2019

dinsdag 1 januari 2019 t/m zondag 26 mei 2019
Clubhuis Vlietland

Honderdduizenden mensen hebben 'vroeger best veel gesurft', jij waarschijnlijk ook. Maar ja,toen ging je studeren, kwam er een baan, een partner en... Je favoriete setje lag jaren te verstoffen en eindigde roemloos op Marktplaats of bij de gemeentereiniging. Nu is de rust weergekeerd en begint weer te kriebelen. Maar er is inmiddels zoveel veranderd, je hebt opeens geen verstand meer van windsurfspullen.

Zo'n verhaal horen we regelmatig bij Windsurfvereniging Vlietland. Vandaar deze herintredersdag waarvoor we iedereen die in het verleden heeft gesurft van harte uitnodigen.

Voor de windsurfer-van-vroeger heeft deze surfclub best wel wat moois te bieden:

• Surfmaatjes - want al sta je alleen op een plank, samen op het water is veel leuker
  • Surfspullen - wij hebben spullen voor elk niveau surfer en voor de meeste omstandigheden
  • Training - om meer uit jezelf en je surfsessies te halen, zo blijft het leuk.

Tijdens deze herintredersdag leggen we je graag uit wat voor jou de interessante mogelijkheden zijn en we laten we je proefvaren op de spullen uit onze surfpool

Tot ziens op het surfstrand van Vlietland

Ook op vlak water kun je alle kanten op