GWW Brouwersdam

Inschrijving te annuleren tot
zondag 22 augustus 2021
Surfcentrum Brouwersdam

Groot Water Weekend Brouwersdam is het luxe GWW van Windsurfvereniging Vlietland! Voor de 80

euro krijg je twee overnachtingen in de ‘luxe’ kamers/beachlodges van surfcentrum Brouwersdam.

Daarnaast is het ontbijt op zaterdag en zondag (om 9.00 uur) en avondeten op zaterdag inbegrepen.

De surfspot is geschikt voor gevorderde en beginnende windsurfers. Ook met harde wind kan er door iedereen worden gevaren, omdat een gedeelte van het meer is afgesloten met een dammetje. (geen golfslag en heupdiep)

En natuurlijk wordt het een ontzettend gezellig weekend.

Surfspullen:

Als je surfspullen op dinsdagavond van de club gebruikt, kan dat ook tijdens het weekend. Helpen bij in- en uitladen is dan verplicht!

Inladen op brouwersdam zal zondag om 16.00 uur. zijn. Afhankelijk van de wind kan er besloten worden om eerder in te laden.

Vervoer:

Dit regel je zelf. Wil je mee rijden, regel dit dan op de dinsdagavondtraining of de app groep.

Regels voor iedereen jonger dan 18:

GEEN alcohol. Als je jonger bent dan 16 moeten je ouders mee, dit is absoluut geen straf aangezien het ontzettend gezellig is en er genoeg te beleven is. Natuurlijk kunnen je ouders ook gaan surfen en clubmateriaal gebruiken, dat is natuurlijk het allerleukst :-)

Datum / Locatie:

Vrijdag 25 tot zondag 27 september