Grote Prijs van Aalsmeer

zondag 6 oktober 2019

dinsdag 1 januari 2019 t/m zaterdag 5 oktober 2019
Kudelstaartseweg 20, Aalsmeer

De Grote Prijs van Aalsmeer is misschien wel de leukste en meest uitdagende wedstrijd van het jaar.

Als je niet terugschrikt van een of meer rondjes van 10 km over de Westeinder plas, bij veel of bij weinig wind dan is moet je zeker meedoen. Er ligt ook een rookie baan in, die is maar half zo lang. Als het lekker waait ga je oerend hard over de plas, als het wat minder is heb je een hele ronde om je pompvaadigheden bij te spijkeren.

Dankzij de sponsors uit de omgeving en uit de surfbusiness worden de deelnemers behoorlijk in de watten gelegd en na afloop is er nog een tombola waar je de meest uiteenlopende zaken kan winnen, uiteenlopend van een amarillis bol tot een bon voor een boardreparatie.

De inschrijving hier is alleen bedoeld om de reis naar de wedstrijd te organiseren. Je moet je ook nog aanmelden bij de wedstrijdorganisatie