Groot Water Weekend Makkum

zaterdag 6 juni 2020, zondag 7 juni 2020
woensdag 1 januari 2020 t/m vrijdag 5 juni 2020
Camping Holle Poarte Makkum

Leuk dat je mee wilt op groot water weekend Makkum! Hieronder vind je alle informatie.

Datum / Locatie:
Vrijdag 5 tot zondag 7 juni

Locatie:

De Holle poarte 2

8754HC Makkum

Camping Holle poarte

Inbegrepen:

BBQ op zaterdag en ontbijt op zaterdag en zondag (om 9.00 uur). Vrijdagavond is er de optie om te eten bij pizzeria Lungomare, 5 min lopen vanaf de camping. Dit is voor eigen kosten.

Surfspullen
Als je surfspullen op dinsdagavond van de club gebruikt, kan dat ook tijdens het weekend. Helpen bij in- en uitladen is dan verplicht
• Inladen op donderdagavond 4 juni om 19.00 uur.
• Inladen op Makkum zondag om 15.00 uur.
• Uitladen op zondag asap
Als het niet waait is het in- en uitladen op zondag eerder; je hoort dat bij het ontbijt.

Belangrijk om mee te nemen:

We gaan kamperen, vrij logisch om dus je kampeerspullen mee te nemen. Voor je eigen comfort vergeet geen stoel, een niet te grote tent ivm het aantal campingplekken en de rest van je handige kampeerspullen en natuurlijk je surfspullen.

Ontbijten en dineren:

Om het ontbijt tot een succes te maken is het van belang dat je zelf zorgt voor een bord, beker en bestek. Beleg, brood en drinken wordt door ons verzorgt. Heb je zelf ergens een voorkeur voor kan je dit uiteraard zelf meenemen.

Vervoer
Dit regel je zelf. Wil je mee rijden, regel dit dan op de dinsdagavondtraining of via Facebook of de app groep.

Regels voor iedereen jonger dan 18:
GEEN alcohol. Als je jonger bent dan 16 moeten je ouders mee, dit is absoluut geen straf aangezien het ontzettend gezellig is en er genoeg te beleven is. Natuurlijk kunnen je ouders ook gaan surfen en clubmateriaal gebruiken, dat is natuurlijk het allerleukst :-)