Open dag

zaterdag 11 mei 2024

 
Tijd
12:00 tot 17:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 23 oktober 2023 t/m zaterdag 11 mei 2024
Locatie
Windsurfvereniging Vlietland, te: Rietpolderweg 7, 2266 BM Leidschendam
 

De wind waait door je haren, de zon glinstert op het water, en de spanning hangt in de lucht - het is tijd voor een onvergetelijke Open Dag bij Windsurfvereniging Vlietland! Dit jaar nodigen we herintreders, de Class of '23 en vrienden van onze gewaardeerde leden uit om de kneepjes van windsurfen te ontdekken.

Op deze bijzondere dag openen we onze deuren wijd voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze opwindende watersport. Herintreders die ooit de smaak te pakken hadden en hun passie willen herontdekken, worden met open armen ontvangen. De Class of '23 krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en zich bij onze enthousiaste vereniging aan te sluiten. En de vrienden van onze leden kunnen zien waarom we zo gepassioneerd zijn over windsurfen.

Het programma van de dag zit boordevol avontuur. Onze ervaren instructeurs zullen beginners begeleiden en herintreders helpen hun vaardigheden op te frissen. En voor de vrienden van onze leden is er een unieke kans om te proeven van de opwinding van windsurfen onder de zon.

Maar Open Dag bij Windsurfvereniging Vlietland is meer dan alleen windsurfen. Het is een dag van gemeenschap, waar vriendschappen worden gesmeed en herinneringen worden gemaakt. Samen delen we onze passie voor het water, de wind en de vrijheid die windsurfen met zich meebrengt.

Dus, haal die wetsuits tevoorschijn, pak je board en sluit je aan bij ons op deze geweldige dag vol avontuur, leren en plezier. Bij Windsurfvereniging Vlietland wachten de golven en de warme glimlachen van onze leden op jou, en we kunnen niet wachten om je te verwelkomen op onze Open Dag! 🌊🏄‍♂️🌞✨

 

 

Inschrijven