Inschrijvingen zomerkamp geopend!

Geplaatst op 11-03-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wies Visser

Op 19,20,21,22 juli staat het leukste kamp van het jaar gepland….windsurf zomerkamp 2021!!!

Ook dit jaar zal het zomerkamp-team weer een super leuke en leerzame surf week organiseren voor kinderen van 9 tot 16 jaar oud. In deze week leren kinderen de basis van het windsurfen en kan er een echt windsurf diploma behaald worden! Ook dit jaar krijgt elke deelnemer weer een mooie goodie-bag gevuld met leuke spullen die tijdens het kamp gebruikt kunnen worden.

De inschrijving is geopend dus schrijf je snel in!

Ken je iemand tussen de 9 en 16 jaar oud die graag wil leren windsurfen? Of heb je misschien kinderen die de sport ook willen oppakken? Wacht dan niet langer en schrijf ze in via de site: www.windsurfverenigingvlietland.nl Bij vragen over het kamp kan je altijd mailen naar: zomerkamp@windsurfverenigingvlietland.nl

We kijken ontzettend uit naar het zomerkamp en de nieuwe windsurfers op het water!